Брутални кадри  показват касапницата в Израел. Силите на Хамас са превзели

...
Брутални кадри  показват касапницата в Израел. Силите на Хамас са превзели
Коментари Харесай

Касапница в Израел: Войната обхвана 7 града, атаките не спират

Брутални кадри  демонстрират касапницата в Израел. Силите на Хамас са завладяли 7 града и са изстреляли 5000 ракети, улиците са осеяни с трупове.

Палестински щурмови групи нахлуха в страната по море с лодки, по въздух с парапланери и по суша с коли и мотоциклети.

Първоначалните данни са за най-много 60 бойци на Хамас , които са влезнали в страната.

 Алармата звучи непрестанно от 6:30 в доста обитаеми места в страната, в това число Тел Авив. Хамас споделя, че 5000 ракети към този момент са били изстреляни против Израел.

 

The Israeli army is blocking roads inside the country leading to the Gaza Strip. The military is setting up roadblocks.
— NOELREPORTS???????????????? (@NOELreports)

Тълпи от хора се пробват да изоставен Израел в суматоха. Израелският министър председател Бенямин Нетаняху сподели, че Израел е в положение на война и той подреди прочистването на граничните селища от бойците на ХАМАС. Започна мобилизацията на резервистите от Израелските отбранителни сили.

Екстремистите на ХАМАС не престават своето кръвопролитие, до момента в който завладяват обитаеми региони в Израел след широкомащабна офанзива, почнала тази заран.

Появиха се брутални фрагменти на израелски бойци, разстрелвани в казарми и по улиците. Видеото демонстрира по какъв начин екипажът е линчуван при завладяването на танк „ Меркава “.

По време на офанзивата против база на израелската армия са убити доста израелски войници; бойците в един от унищожените танкове Merkava бяха извлечени и убити.

A armed drone strike on an Israeli Merkava IV tank which catches fire after being hit.
— NOELREPORTS???????????????? (@NOELreports)

Освен това по улиците лежат трупове на израелски бойци, убити по време на престрелки. Освен това по време на офанзивите палестинците плениха доста израелски бойци и бяха отведени в Газа.

Днешните събития в Израел се трансфораха в най-голямото военно навлизане в страната от линията Газа напоследък. 

В резултат на масирана ракетна офанзива и навлизане на бойци на Хамас в обитаеми региони в Южен Израел, съгласно известия в медиите, повече от 100 души са били ранени.

More and more Hamas fighters pour into Israel. These are certainly not a few.
— NOELREPORTS???????????????? (@NOELreports)

 

В Южен Израел избухнаха улични боеве; бойци на Хамас превзеха полицейски сектор в град Сдерот. Израелска военна база също беше атакувана в района и беше обявено, че израелски бойци са хванати. 

Движението Хамас обяви началото на интервенция " Наводнението на Ал-Акса ", чиято цел е основаването на палестинска страна.

Съобщава се за унищожаването на израелския супертанк Merkava, който е основан по секретни технологии.

Израел на собствен ред разгласи началото на военната интервенция „ Железни мечове “ в линията Газа. Обявен е незабавна готовност на резервисти.

В 11:40 часа. Съобщава се, че палестинците са съумели да завладяват военна база на ИД и са превзели израелска тежка бронирана техника, в това число танк Merkava Mk.4, бронетранспортьор Namer и три M113.

На фрагментите се виждат убити израелски бойци, които не са съумели да окажат опозиция. 

Израелските Военновъздушни сили направиха поредност от бомбени офанзиви против линията Газа, израелският министър председател се обърна към нацията 

Израелските военновъздушни сили започнаха серия от бомбени офанзиви против Ивицата Газа, а министър председателят Бенямин Нетаняху направи незабавно послание към нацията.

Съобщава се за цивилни жертви вследствие на удара на израелската авиация. Междувременно израелският министър председател стартира послание към нацията на изключително съвещание на държавното управление.

„ Нашата първа цел е да почистим региона от проникнали противников сили и да възстановим сигурността на обитаемоте места, които са били атакувани.

Втората цел е врагът да заплати голяма цена, в това число в линията Газа. 

Третата цел е да се укрепят други евентуални подиуми на война, тъй че врагът да не направи грешката да се причисли към тази война “, сподели Нетаняху.

Последното наподобява е намек за вероятно присъединяване на ливанската Хизбула.

По-рано през днешния ден Хамас разгласи, че е заловил израелския военачалник Нимрод Алони в дома му покрай границата и даже бе оповестена фотография на човек, за който се твърди, че е Алони.

От израелската войска обаче потвърдиха, че Хамас сега управляват 7 израелски общини. Медиите оповестяват още, че сега се водят договаряния сред страните по отношение на заложниците.

Израелските управляващи са инструктирали всички жители да не напущат домовете си, а при сигнал от сирена да влизат в бомбоубежищата на дома си, или да отидат до най-близкото такова.

The Israeli army is blocking roads inside the country leading to the Gaza Strip. The military is setting up roadblocks.
— NOELREPORTS???????????????? (@NOELreports)

Бомбардировките са на територията на цялата страна. В интернет към този момент се появиха видеа, които демонстрират по какъв начин водачите на Хамас следят нападенията по малкия екран и се молят на Аллах.

Припомняме,  минимум 150 са убитите в Израел, а управляващите в Газа оповестяват за 198 починали. Хиляди са ранените и от двете страни. 

Израел прекратява доставките на електрическа енергия за територията на линията Газа. Съответната заповед бе дадена от министъра на енергетиката на еврейската страна Йизраел Кац. Около 5 000 израелски резервисти ще се приберат от Атина за Йерусалим. С към 20 полета от Атина ще бъдат превозени към 5000 израелски резервисти до родината им, с цел да се причислят към въоръжените сили на страната.

Israeli forces in a direct firefight with Hamas fighters, holed up in a residential building.
— NOELREPORTS???????????????? (@NOELreports)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР